VOAL - Online Zëri i Shqiptarëve

AFORIZMA NGA LADY GAGA (Lindur më 28 mars 1986)<
E Shtunë, 07.17.2010, 06:36am (GMT1)

LADY GAGA:  « JAM DUKE U PËRPJEKUR TË NDRYSHOJ BOTËN, PAK E NGA PAK »

„Çdokujt që thotë se nuk është në rregull të ndjesh kësisoj, unë i them, „Unë prej këtej kam dalë i dashur“

„Disa gra zgjedhin të shkojnë pas burrave, disa të tjera të shkojnë pas ëndërrave. Nëse ju mendoni se cilë rrugë të merrni, mos harroni se profesioni  apo kariera që keni zgjedhur asnjëherë nuk do t’ju zgjojnë një mëngjez për t’ju thënë se nuk ju do më“.

„Ata nuk mund të më trembin mua, nëse unë jam ajo që i tremb e para“.

„Ju do të jeni  e shkëlqyer, NUmër 1, atëhere duhet të jenë ndryshe, dhe të shkëlqeni në mënyrën tuaj“.

„Paqja. NUk do të thotë të jesh në një vend ku nuk ka shqetësim, zhurmë apo ku zjen puna. Paqe do të thotë të jesh në mes të shqetësimeve, zhurmave dhe aty ku zjen më shumë e të ndihesh e qetë“.

„Mirë, dakord, ky është opinioni jot, aop jo ? Dhe unë nuk jam për të harxhaur kohën time e përpjekur për të ta ndryshuar“.

„Tani, jam duke u përpjekur të ndryshoj botën, pak e nga pak.“

„Jam obsesive kundër të zakonshmes“

„Nëse nuk ke ndonjë hije, dmth nuk je në dritë“.

„Ne artistët jemi  jemi përjetësisht zemërthyer“

„Ne jemi  si plastelina, marrim forma, jemi të ndryshueshëm,  por edhe kjo na zbavit »

« Nuk më interesojnë dollarët që ke në xhep, unë dua shpirtin tënd ».

« Janë aq shumë ata që duan të më shkatërrojnë e shembin mua, janë pa fun data që vijnë e kërkojnë të më përmbysin në periudhën e madhështisë time, por në këtë periudhë unë jam e pamposhtur.

Lady Gaga është emri im. Nëse ti më njeh mua dhe më thërret Stefani, ti në të vërtetë nuk më njeh mua aspak.

Yjet pop nuk duhet të hanë.


Ajo që kam zbuluar unë është se në art, si dhe në muzikë, ka shumë të vërteta dhe ka një gënjeshtër. Artisti është në thelb duke krijuar veprën e tij në mënyrë që ta bëjë këtë gënjeshtër të vërtetë, por ai shkrihet në mes të gjitha gënjeshtrave të tjera. Gënjeshtra e vogël e hajthme është momenti për të cilin unë jetoj, është momenti im. Ai është momenti me të cilin publiku im bie në dashuri.


"Mua nuk më pëlqen Los Anxhelosi. Njerëzit atje janë të urryer dhe tejet të neveritshëm. Dhe të gjithë duan të bëhen të famshëm, por askush nuk dëshiron të hyjë në lojë. Unë jam nga Nju Jorku dhe nuk lë gjë pa bërë për ta arritur atë që dua."

« Unë jam e bukur në mënyrën time, sepse Zoti nuk gabon, prandaj jam në shinat e duhura, prandaj kam lindur ».GAGAKLEIN

« Albumi i ri që po krijoj, të cilin pothuaj e kam mbaruar, është shkruar prej energjisë instiktive që e kam zhvilluar duke njohur fansat e mij. Ata më mbrojnë mua dhe fati kërkon që edhe unë t’i mbroj ata ».

« A e njihni atë ndjesi, kur zemra juaj është aq e plagosur sa ju mund të ndjeni edhe se si pikon gjak prej pikëllimit ».

« Unë do të vdisja nëse fansat e mia do të më shihnin mua pa taka të larta, sepse ky është biznesi i show-t ».

« Artin tonë nuk mund ta skalisë dot Mikelanxhelo, ai nuk do të arrijë dot të skalisë tërbimin e zemrës time ».Elida Buçpapaj

Elida Buçpapaj


Copyright © 2005-2008 Nulled by [x-MoBiLe]. All rights reserved.