VOAL - Online Zëri i Shqiptarëve

WATSON - AMBASADORE E VULLNETIT TË MIRË E OKB-së

E Mërkurë, 07.09.2014, 08:44am (GMT1)


Emma Watson, së bashku me aktorët e "Harry Potter", Daniel Radcliffe dhe Rupert Grint


Agjencia e OKB-së për barazi gjinore, “UN Women” ka njoftuar se aktorja britanike, Emma Watson, e njohur më shumë për rolin e saj në serinë e filmave “Harry Potter”, është emëruar ambasadore e vullnetit të mirë.

Ajo e ka për detyrë që të avokojë për fuqimin e rolit të femrave te reja.

“Kërkesa për të shërbyer si Ambasadore e Vullntetit të Mirë e OKB-së për këtë çështje është vërtetë nder i madh”, ka thënë aktorja 24 vjeçare përmes një deklarate.rel

www.voal-online.ch


Copyright © 2005-2008 Nulled by [x-MoBiLe]. All rights reserved.