VOAL - Online Zëri i Shqiptarëve

AKUPUNKTURA E DHEMBJES

Nga LIMAN ZOGAJ


E Hënë, 06.20.2011, 05:47am (GMT1)

Gjilpëra të shpuara

këmbë e kokë

operim i dhembjes

në heshtje.

Akupunktura

le ta marrë edhe token

dhembje

e gjak kullon.

 

Po Dallëndyshet

po zogu

po fëmijet jetimë

po lejleku mbi detin e ngrirë

po ylberi mbi grunajat që kallen

po Vehbi Skënderi në vargun e fundit

po unë pa djepe e pa varr

Po Bekim Fehmiu në Premieren prej Hiri

Po Lumbardhi me Aktorin e Puplave

Po unaza e Inflandit pa Moisiun

Po Shqiponja me do gjemba mbi kokë

Po flamuri me dhe mbi zemër

Po Atdheu Lesh e li

Bac,NUK U KRY-JO

AKUPUNKTURA E DHEMBJES

-DHEMB

LIMAN ZOGAJ


Copyright © 2005-2008 Nulled by [x-MoBiLe]. All rights reserved.